Internet forlaget Octopus Art

På denne side kan du bl.a. læse mine noveller, der er udgivet som netpublikationer. i starten af 2012.  Jeg deltog i 2011 i en novellekonkurrence med mine på dét tidspunkt 3 eneste noveller, der er skrevet over mine malerier fra ”Det Store Maskefald 1,2 &3” og de blev også udgivet på et internet medie fra. D21/1- 10/2 2012, men af forskellige årsager, bl.a. at de ikke var rigtigt udgivet med de rigtige registreringer, o.s.v,  valgte jeg at trække dem tilbage d.13/2 2012. De nåede imidlertid alene gennem min anden hjemmeside at få over 4000 læsere på de få uger, de lå der, så derfor har jeg besluttet at udgive dem rigtigt selv i stedet for her på siden…. D. v. s, du er meget velkommen til at bruge dem til undervisning og andre aktiviteter, men alt hvad du finder her er ISBN-registreret, og der er copyright på det, så intet må kopieres uden aftale med COPYDAN.

Under novellekonkurrencen i 2011, var jeg heldig at blive tilbudt en friplads på et manuskriptforfatterkursus med den amerikanske manuskriptforfatter Barbara Slade på Viborg Animations Skole i november 2011, så en del af det jeg har skrevet efterfølgende vil være egnet til teater/ film, bl.a. novellen "68´er", som du finder her:


http://www.lisbetlark.dk/77354880

Da jeg også er maler, komponist, tegner, designer, tekstforfatter og papirkunstner, har der længe været for lidt plads på min anden hjemmeside
www.gallerioctopusart.dk som du også er meget velkommen til at kigge ind på.

Lisbet Lærke.