Lisbet Lærke´s danske noveller.

Jeg har ikke skrevet så mange noveller i mit voksne liv, 4 er det blevet til indtil videre. De 3 af dem er knyttet til mine 3 store malerier Det Store Maskefald 1,2 &3, som du kan se her:

http://www.gallerioctopusart.dk/37312919

men efter deltagelsen i en novellekonkurrence i efteråret 2011, blev jeg opfordret til at skrive nogle flere, ligesom, der efter min deltagelse i et manuskriptforfatterkursus på Viborg Animationsskole med Barbara Slade som underviser også var nogle, der MEGET gerne ville se mig skrive nogle mere socialrelistiske noveller, men som foregår i Danmark. Dét har jeg så gjort nu med novellen 68´er. Ønsket kom, fordi mine tekster til min musik handler om mennesker og følelser og tiden, vi lever i.
 jeg har indtil nu haft 2 musikudgivelser, som du finder her:

http://www.digibutik.dk/DiGiDi-250.aspx?GroupID=GROUP533

http://www.gallerioctopusart.dk/37312906 

De første 3 noveller, "Scarlet", "Il Viaggio della Vita" og "Syndens Øje", som jeg skrev i 2009-2010,  lå i ganskefå dage på "Novellesamleren" som nr. hhv. 18, 43 og 85, hvor de havde over 4000 læsere alene gennem flowet fra min anden hjemmeside gallerioctopusart.dk, men jeg brød mig ikke om det kommercielle koncept, så derfor trak jeg dem tilbage, og derfor udgiver jeg dem selv her på siden.
Samtlige noveller er forsynet med ISBN-nr, legalt udgivet her på internettet af forlaget Octopus Art I/S og evt. kopiering af dem til undervisning skal derfor afregnes med COPYDAN, kopiering. Derimod så koster det ikke noget at læse dem på skærmen, så rigtig god fornøjelse.

Novelleforfatter og internet forlagsdirektør
Lisbet Lærke