Forfatter blog.

1 års udvikling.

Uha, da, da, der er sket meget siden jeg sidst skrev i min forfatterblog her på siden for et år siden.

 

Mens læsertallet er nået op på over 23000 på mine 4 udgivne noveller her på siden, er jeg og min familie igen blevet samlet i Nordsjælland efter en drøj tid. Jeg har medvirket i en lang række filmoptagelser til adskillige filmproduktioner, der næsten alle på nær 2 kortfilmsproduktioner fortsat er i produktion:

 

http://www.gallerioctopusart.dk/37312917

 

Hvem skulle have troet for et år siden, at forfatterskabet og manuskriptforfatterkurset med Barabara Slade i november 2011 ville føre til dét?

 

Derudover, så har jeg i de seneste 9 måneder været inde i en forrygende stime af internationale censurerede udstillinger: Biennaler, rejsende udstillinger og permanent udstilling som hhv papirkunstner og kunstmaler / optisk illusionist, samtidigt med at jeg også har passet mit syeg barn og er igang med at bygge mit eget lille museum op:

 

http://www.julehjertemuseet.dk/

 

Så der er ikke så meget tid til selve forlagsarbejdet, derfor har jeg brug for hjælp.

 

MEN JEG ELSKER STADIG AT SKRIVE, OG JEG SKRIVER STADIG PÅ LIVET LØS:

 

Bl.a. Noveller, der primært foregår de spændende steder og byer, hvor jeg udstiller eller som jeg besøger også ellers socialrealistiske noveller a la 68`er. Jeg skriver langsomt, fordi jeg laver en enormt grundig ressearch, før jeg udgiver dem. Derfor er jeg også ovenud lykkelig over at du og ca. 250-300 andre om ugen fortsat går ind og læser dem, og jeg har også fået at vide, at de bliver brugt til undervisning, som det var hensigten fra starten. Dejligt.

 

Da jeg er blevet spurgt om, hvornår jeg udgiver min første rigtige novellesamling i bogform, vil jeg gerne i kontakt med et større forlag, der er interesseret i at tage den ind til vurdering og evt. udgive den, når jeg engang er blevet færdig med at skrive den, formentlig engang i slutningen af 2014, muligvis før.

 

A propos museumsprojektet på julehjertemuseet.dk, så går jeg meget snart igang med at skrive en kunstbog om min opfindelse, udviklingen af de 4-6 strimlede flettede papirhjerter, og udviklingen af flettede hjerter med forskellige for- og bagside. Derfor efterlyser jeg også et større forlag, der er interesseret i at udgive en sådan faglitterær bog, skrevet og illustreret af mig. Den skal helst være færdig til udgivelse i forbindelse med åbningen af Julehjertemuseet, som er planlagt til at skulle løbe af stablen i uge 41 2014.

 

Er du forlægger med interesse i ovenstående og måske andre fremtidige udgivelser fra mig, så skriv til mig på:

lisbetlark@live.dk. Skriv venligst i emne feltet:

"Vedr: fagbogsudgivelse", hvis du er interesseret i at udgive bogen om min opfindelse de avancerede flettede hjerter.

 

eller

skriv i emnefeltet:

"Vedr, udgivels af kommende novellesamling.", hvis du er interesseret i at udgive mine noveller" .

 

... - også vil jeg lige benytte lejligheden til at opfordre dig til at gå ind på "Portræt NU 2013" -udstillingen på Frederiksborg Slot og stemme på Bent Voldbys foroportræt af mig. Det hedder "Get OUT", og ligger som Nr 56 på listen over portrætter, der kan stemmes på:

http://www.dnm.dk/dk/Afstemning.htm

 

På forhånd tak for interessen.

 

v.h.

Lisbet Lærke.