Forfatter blog.

Udgivelse af digte og bogillustrationer.

Så kom min første udgivelse i Danmark på et andet forlag. super dejligt. Tak for dét.

I sidste uge fik jeg et par digte og bogillustrationer med i en digtsamling: "Ordbilleder om Kærlighed" sammen med 18 andre danske billedkunstnere på Forlaget GAL, hvor den også kan købes fra, også kan den købes hos mig, hvis man f.eks. booker mig og nogle af de andre digtere til en digtoplæsningsaften, evt med fremvisning af de værker, der fungerer som bogillustrationer.

Booking tlf: 40 27 48 02 mellem kl 19 og 21. (Telefonen bliver taget af Bent Voldby)

 

Det er første gang jeg har sendt noget ind til et forlag til rigtig udgivelse, så der er håb endnu for at få noget mere udgivet.

Jeg laver jo en masse andre ting rent kunstnerisk, og har du fulgt med på min anden

hjemmeside www.gallerioctopusart.dk, vil du måske have set, at jeg i år som papirkunstner og kunstmaler / optisk illusionist har udstillet på diverse censurerede udstillinger i USA, England, Australien, Bulgarien og Ungarn og fået kunst antaget på en permanent udstilling i Tyrkiet.

 

Samt udstillet på en række andre internationale udstillinger... - udover at jeg også ved et tilfælde er debuteret som model og har været portrætteret til Portræt Nu, samt meget hurtigt har fået småroller og statistroller i større film- og TV-produktioner, så der har været knald på læggehønen i år rent kunstnersisk.

 

Derfor har jeg ikke så meget tid til forlæggerarbejdet, så skulle der være andre forlag udenfor eller indenfor Danmark, der er interesseret i at udgive fagbøger, novellesamling, romaner og andet af mig, så kom frisk.  Jeg skriver hele tiden, er meget omhyggelig  med min ressearch før jeg skriver. Sammenholdt med, at jeg laver så mange andre ting, tager det mig lang tid at skrive et helt værk. Så I må fortsat nøjes med dette lille kik ind i mit skriveunivers, indtil jeg har noget klar og har fået nogen til at udgive det. Jeg har endnu ikke haft tid til eller færdiggjort hele værk til at indsende til andre forlag, så jeg har heller ikke fået nogen afslag.

 

Da jeg laver så meget andet er det sjældent, jeg kigger ind på siden her, men et hurtigt blik på besøgstallet gjorde mig bare SÅ glad!

 

Ydmygst tusind tak til alle jer 28 104, der har været inde at læse mine noveller og til jer, der bruger dem i undervisningen af folkeskoleelever, m.fl.

 

Glædelig jul og godt nytår!

Venlig Hilsen

Lisbet Lærke