Forfatter blog.

1. bog klub besøg.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil bruge min nye blog her til, for jeg har jo også en blog på min anden hjemmeside www.gallerioctopusart.dk, men den handler om alt det andet, jeg også laver og oplever som skabende kunstner.

Men jeg kan da ihvert fald starte byde velkommen til min forfatterblog og med at takke alle jer, der interesserer jer for mit forfatterskab og har læst mine noveller, der er udgivet som publikationer her på siden. Interessen er overvældende. Tak for det.

Jeg rejser meget i forbindelse med familiebesøg og alt det andet kunst og musik, jeg laver, og arbejder bl. a. meget tit i Københavnsområdet og i Nordsjælland. Så da jeg blev inviteret til at komme og besøge en stor privat bogklub i København lige efter min seneste udgivelse, min novelle "68´er" (20/2 2012), tøvede jeg ikke med at sige "ja". Skønt at blive booket så hurtigt efter sine første udgivelser, når man er en helt ny forfatter, det havde jeg bestemt ikke forventet.

Det var en pragtfuld oplevelse at læse mine noveller, især novellen "68´er" op d. 8/3 på kvindernes kampdag for en veloplagt forsamling af kvinder fra 68-generationen. Det gik ikke stille af og der kom også gang i en rigtig god debat bagefter. Dejligt.

Mange tak, fordi I ville se mig. Det var med til at gøre starten på mit forfatterskab til en positiv, skøn og uforglemmelig oplevelse for mig. Mange tak.

Lige nu ved jeg ikke med sikkerhed, hvornår min næste udgivelse kommer her på siden, da jeg for tiden har en udstilling, der cirkuelerer i Australien (papirkunst), en lokal virksomhedsudstilling igang (malerier, design, musik) , en censureret udstilling i Budapest forude og en sæsonåbning i mit lille bitte galleri, Galleri Octopus Art, men der kommer helt sikkert flere udgivelser fra mig, for som jeg plejer at sige: "En julehjertekunstner ar altid noget på hjerte".

Man kan booke mig til oplæsninger og foredrag på telefon 40 27 48 02.

Fortsat god fornøjelse med læseriet.

Lisbet Lærke.