Forfatter blog.

2015:

- blev et virkeligt travlt år for mig som billedkunstner med en biennale (London), en galleriudstilling i Berlin, og ikke mindre end 3 museumsudstillinger, 1 på Museo Archeologico di Olbia, Sardinien som oldtidsillustrator, 1 i Pompeii som oldtidsillustrator og 1 på Tampa Museum of art, USA,  som moderne close-up illustrator, for så lige at runde af med en censureret udstilling i Paris, som orientalsk illustrator, altså udover min årlige udstilling på Julehjertemuseet i Tisvildeleje som woven heart artist (Papirkunstner).

 

Jeg har i 2015 udviklet 7 forskellige illustrationsstreger, og 6 af dem er kommet ud over rampen på ovennævnte internationale udstillinger i 2015.

 

"Hun har med garanti ikke haft tid til at skrive ret meget" tænker du måske.....- og du har helt ret, bortset fra at dét at skrive er noget, man TAGER sig tid til, når man har noget på hjerte, simpelthen fordi man ikke kan lade være, eller fordi man ikke kan komme videre med sit liv på andre måder.

 

I de sidste 8 uger har jeg haft håndled og tommelfingre fikseret i håndskinner p.gr. a gigt, når jeg ikke lige var "på" , så det har ikke været muligt for mig at arbejde som billedkunstner ved at tegne, male og klippe, der kræver fuld bevægelighed i begge hænder. Til gengæld har det været muligt for mig at taste / skrive på PC, hvor jeg er gået i gang med et længerevarende projekt, en roman, der igen handler om et tabuemne, som ingen andre har skrevet om før.

 

En tabubelagt sorgproces. 

 

Ved ikke, hvornår jeg får den færdig, ved bare at jeg er nødt til at skrive den, fordi det er en bog, der SKAL skrives. Nogen er nødt til have mod til at skrive den,.....- står midt i det hele lige nu, så der går nok 1, måske 2 år, før den er klar til at gå i trykken.

 

Kontakt mig hvis du er forlægger og har lyst til at få manuskriptet til gennemlæsning engang med henblik på en evt. udgivelse.

 

 

Selvudgiverløsninger har ingen interesse, da jeg bor småt og ikke har plads til at opbevare store mængder af bøger og ikke har tid til at tage mig af distributionen af dem.

 

Siden sidst er jeg også blevet ansat som professionel freelance rejseforfatter i et firma i udlandet, på baggrund af bl. a. mine 4 udgivne noveller på denne hjemmeside, der nu har haft over  48.000 besøgende. Når jeg arbejder, foretager jeg altid en meget stor forudgående tilbundsgående research, både som forfatter og illustrator. Jeg er et detaljemenneske.

 

I mine noveller her på siden kan du således gå dig en "virtuel" tur gennem de byer, handlingen foregår i, selvom jeg aldrig har været der, og du tager med mig rundt på en kikker og oplever sammen med mig og hovedpersonerne. Nogen af mine læsere har endda fået lyst til at besøge stederne efter at have læst mine noveller. Sådan er det også med mine små rejseforfatter-artikler, der dog adskiller sig fra novellerne ved, at jeg som privatperson og historisk interesseret selv har besøgt de steder, jeg skriver om i Danmark. Når jeg skriver om mine oplevelser i disse artikler,  "er" jeg der selv, jeg fortæller en historie og læseren går med mig rundt. Små artikler, appetitvækkere, der oversættes til forskellige sprog om historiske seværdigheder i Danmark, herunder blandt andet kunstnerboliger, samlinger og danske museer.

 

Velkommen til de af mine for tiden mange nye tilstrømmende læsere, der måske har fundet denne forfatterhjemmeside via disse artikler.

 

Såvidt jeg kan læse i kontrakten med min udenlandske arbejdsgiver /redaktion, må jeg ikke generere ekstra trafik på artiklerne ved at linke over til dem fra mine egne flader her på internettet, herunder denne hjemmeside, så det vil jeg naturligvis lade være med.

 

Jeg ELSKER at skrive, så dét at jeg ikke kan tegne, male eller klippe, skabe billedkunst i en periode, gør ikke så meget. Jeg når dét, jeg når, og lige nu er det altså skrivetid.

 

Godt nytår!  

 

Lisbet Lærke. 

 

Du finder mit øvrige multikunstneriske univers på:

www.gallerioctopusart.dk

www.julehjertemuseet.dk

www.kulturhulen.dk

www.designbylisnetlark.dk