Forfatter blog.

Sted: Den Gule Villa (Stuvende fuld) på Frederiksberg, København. Arrangeret af "Kunstnerlauget af 2013". Næste digtoplæsning med salg af digtsamlingen "Ordbilleder Om Kærlighed" foregår d. 4/5 2014. Tid og sted følger snarest. V. H. Lisbet lærke.

Så kom vi ind i det nye år med travlhed. I hvert fald mig. Jeg medvirker i adskillige filmproduktioner her i vinter, hvor jeg udover at spille med også deltager i bearbejdelse af manuskriptet, m.v.

 

1. sending af digsamlingen "Ordbilleder Om kærlighed" fra Forlaget GAL er udsolgt hos os, så nu har vi taget en ny bunke hjem fra forlaget, og den er velegnet, dels som Valentinsgave til kæresten og dels til undervisning i Folkeskolens ældste klasser også fik den en super fin anmeldelse i Frederiksborg Amts Avis d. 21 /1 2014.

 

Så mens jeg lige prøver på at hitte ud af, hvordan man opretter en webshop på denne hjemmeside, så kan du kikke ind på dén vi har på gallerioctopusart.dk, hvis du er interesseret i at købe den:

 

http://www.gallerioctopusart.dk/37312934/category/55380/book-webshop

 

Derudover, så prøver vi 19 kunstnere, der har skrevet digte og lavet bogillustrationerne på at planlægge en række oplæsningsaftner. Hvis du er interesseret i at få os ud, så ring til os på 40 27 48 02 mellem 19 og 21 for en aftale.

Med venlig hilsen

Lisbet Lærke.

Så kom min første udgivelse i Danmark på et andet forlag. super dejligt. Tak for dét.

I sidste uge fik jeg et par digte og bogillustrationer med i en digtsamling: "Ordbilleder om Kærlighed" sammen med 18 andre danske billedkunstnere på Forlaget GAL, hvor den også kan købes fra, også kan den købes hos mig, hvis man f.eks. booker mig og nogle af de andre digtere til en digtoplæsningsaften, evt med fremvisning af de værker, der fungerer som bogillustrationer.

Booking tlf: 40 27 48 02 mellem kl 19 og 21. (Telefonen bliver taget af Bent Voldby)

 

Det er første gang jeg har sendt noget ind til et forlag til rigtig udgivelse, så der er håb endnu for at få noget mere udgivet.

Jeg laver jo en masse andre ting rent kunstnerisk, og har du fulgt med på min anden

hjemmeside www.gallerioctopusart.dk, vil du måske have set, at jeg i år som papirkunstner og kunstmaler / optisk illusionist har udstillet på diverse censurerede udstillinger i USA, England, Australien, Bulgarien og Ungarn og fået kunst antaget på en permanent udstilling i Tyrkiet.

 

Samt udstillet på en række andre internationale udstillinger... - udover at jeg også ved et tilfælde er debuteret som model og har været portrætteret til Portræt Nu, samt meget hurtigt har fået småroller og statistroller i større film- og TV-produktioner, så der har været knald på læggehønen i år rent kunstnersisk.

 

Derfor har jeg ikke så meget tid til forlæggerarbejdet, så skulle der være andre forlag udenfor eller indenfor Danmark, der er interesseret i at udgive fagbøger, novellesamling, romaner og andet af mig, så kom frisk.  Jeg skriver hele tiden, er meget omhyggelig  med min ressearch før jeg skriver. Sammenholdt med, at jeg laver så mange andre ting, tager det mig lang tid at skrive et helt værk. Så I må fortsat nøjes med dette lille kik ind i mit skriveunivers, indtil jeg har noget klar og har fået nogen til at udgive det. Jeg har endnu ikke haft tid til eller færdiggjort hele værk til at indsende til andre forlag, så jeg har heller ikke fået nogen afslag.

 

Da jeg laver så meget andet er det sjældent, jeg kigger ind på siden her, men et hurtigt blik på besøgstallet gjorde mig bare SÅ glad!

 

Ydmygst tusind tak til alle jer 28 104, der har været inde at læse mine noveller og til jer, der bruger dem i undervisningen af folkeskoleelever, m.fl.

 

Glædelig jul og godt nytår!

Venlig Hilsen

Lisbet Lærke

Uha, da, da, der er sket meget siden jeg sidst skrev i min forfatterblog her på siden for et år siden.

 

Mens læsertallet er nået op på over 23000 på mine 4 udgivne noveller her på siden, er jeg og min familie igen blevet samlet i Nordsjælland efter en drøj tid. Jeg har medvirket i en lang række filmoptagelser til adskillige filmproduktioner, der næsten alle på nær 2 kortfilmsproduktioner fortsat er i produktion:

 

http://www.gallerioctopusart.dk/37312917

 

Hvem skulle have troet for et år siden, at forfatterskabet og manuskriptforfatterkurset med Barabara Slade i november 2011 ville føre til dét?

 

Derudover, så har jeg i de seneste 9 måneder været inde i en forrygende stime af internationale censurerede udstillinger: Biennaler, rejsende udstillinger og permanent udstilling som hhv papirkunstner og kunstmaler / optisk illusionist, samtidigt med at jeg også har passet mit syeg barn og er igang med at bygge mit eget lille museum op:

 

http://www.julehjertemuseet.dk/

 

Så der er ikke så meget tid til selve forlagsarbejdet, derfor har jeg brug for hjælp.

 

MEN JEG ELSKER STADIG AT SKRIVE, OG JEG SKRIVER STADIG PÅ LIVET LØS:

 

Bl.a. Noveller, der primært foregår de spændende steder og byer, hvor jeg udstiller eller som jeg besøger også ellers socialrealistiske noveller a la 68`er. Jeg skriver langsomt, fordi jeg laver en enormt grundig ressearch, før jeg udgiver dem. Derfor er jeg også ovenud lykkelig over at du og ca. 250-300 andre om ugen fortsat går ind og læser dem, og jeg har også fået at vide, at de bliver brugt til undervisning, som det var hensigten fra starten. Dejligt.

 

Da jeg er blevet spurgt om, hvornår jeg udgiver min første rigtige novellesamling i bogform, vil jeg gerne i kontakt med et større forlag, der er interesseret i at tage den ind til vurdering og evt. udgive den, når jeg engang er blevet færdig med at skrive den, formentlig engang i slutningen af 2014, muligvis før.

 

A propos museumsprojektet på julehjertemuseet.dk, så går jeg meget snart igang med at skrive en kunstbog om min opfindelse, udviklingen af de 4-6 strimlede flettede papirhjerter, og udviklingen af flettede hjerter med forskellige for- og bagside. Derfor efterlyser jeg også et større forlag, der er interesseret i at udgive en sådan faglitterær bog, skrevet og illustreret af mig. Den skal helst være færdig til udgivelse i forbindelse med åbningen af Julehjertemuseet, som er planlagt til at skulle løbe af stablen i uge 41 2014.

 

Er du forlægger med interesse i ovenstående og måske andre fremtidige udgivelser fra mig, så skriv til mig på:

lisbetlark@live.dk. Skriv venligst i emne feltet:

"Vedr: fagbogsudgivelse", hvis du er interesseret i at udgive bogen om min opfindelse de avancerede flettede hjerter.

 

eller

skriv i emnefeltet:

"Vedr, udgivels af kommende novellesamling.", hvis du er interesseret i at udgive mine noveller" .

 

... - også vil jeg lige benytte lejligheden til at opfordre dig til at gå ind på "Portræt NU 2013" -udstillingen på Frederiksborg Slot og stemme på Bent Voldbys foroportræt af mig. Det hedder "Get OUT", og ligger som Nr 56 på listen over portrætter, der kan stemmes på:

http://www.dnm.dk/dk/Afstemning.htm

 

På forhånd tak for interessen.

 

v.h.

Lisbet Lærke.

De af jer, som følger med ovre på min anden hjemmeside, www.gallerioctopus.art, vil kunne se, at der iøjeblikket sker nogle skæbnebestemte forandringer i mit privatliv, hvor jeg bl.a. er flyttet fra Hjørring i Nordjylland til Tisvildeleje i Nordsjælland pr. 1/5 2012. Da jeg bruger en del tid på at indrette mit nye private lille bitte hjem, der udover en familiebolig også kommer til at rumme alle mine arbejdende værksteder, og hvor jeg kommer til at praktisere det enkle liv med min familie, går der lige nu megen tid med at indrette det så praktisk som muligt og det nedsætter min produktion indenfor alle mine kunstarter iøjeblikket. Jeg har jo kun 2 hænder og ét hoved og 24 timer i døgnet, så i perioder, hvor jeg bruger 100% af min tid på ét projekt, går der tid fra min kunstneriske skaben indenfor alle mine andre kunstnarter. Men jeg skriver stadig, når jeg er inspireret, så der er mere, hvor det kommer fra. Foreløbigt mange tak til de over 9000 læsere, der har kigget forbi mit skriveunivers indtil videre. Jeg ved, at der allerede er nogle, der har brugt mine noveller som samtale- og diskussionsoplæg i undervisningsøjemed. Tak for det. Den mest læste af mine noveller indtil videre, er min socialrealistiske novelle "68´er".

Velkommen til alle nye læsere.

Lisbet Lærke